Over Hairextensions Kampen

Wij zijn hairextensions

Hairextensions Kampen is al ruim 10 jaar een begrip op het gebied van haarverlenging. Oprichtster Saskia Reijn is samen met Larissa Mink en Margy Mink gespecialiseerd in alle manieren van haartoevoegingen. Hairextensions Kampen heeft een salon en een groothandel in hairextensions.

Hairextensions Kampen werkt met veel bekende merken hairextensions als Great Hair Extensions, Indian Gold en Socap. Dit zijn kwalitatieve, remy gesorteerde, zijdezachte extensions die vanuit Italië worden geïmporteerd. Want de kwaliteit van de hairextensions is heel belangrijk voor jouw look.


Saskia Reijn

“Zelf heb ik van nature vrij dun haar. Zodoende kwam ik begin 2004 in aanraking met hairextensions. Ik vond het zo leuk en wonderlijk dat je van alles met je haar kon doen. Vreemd genoeg zat ik ook veel lekkerder in mijn vel met een zelfgekozen kapsel.

Vrij snel ben ik diverse opleidingen gaan volgen en hou me sindsdien dagelijks bezig met alle ontwikkelingen op het gebied van haarverlenging en -verzorging. Klanten in mijn salon ontvangen en die als een ander mens weer naar buiten zien lopen, vind ik het mooiste dat er is. Mijn klanten zijn ook dol enthousiast en komen gelukkig graag weer bij me terug.”


Larissa Mink

“Al vrij jong kwam ik met het kappersvak in aanraking. Op mijn 16e knipte ik al mijn eerste klant. Het is het mooiste werk dat er is. Sindsdien hou ik mijn kennis continu up-to-date met het volgen van opleidingen en cursussen. Ik vind het fantastisch om mensen blij te maken met een mooi kapsel.

Ik heb de diploma’s junior kapster en allround kapster en ben een hairextensions specialist . Wanneer mag ik jou behandelen?”

Margy Mink

“Van jongs af aan was ik altijd al bezig met haar en wist ik al zeker dat ik kapster wilde worden. Sinds 2008 ben ik werkzaam als kapster en tot de dag van vandaag doe ik het met erg veel plezier! Voor mij is er niets leukers dan mensen blij maken met een mooi kapsel. Ik haal mijn inspiratie uit tijdschriften en internet en volg daarnaast ook veel cursussen om helemaal up to date te blijven van de laatste haartrends. Ik vind het ontzettend leuk dat ik het team van Hairextensions Kampen mag versterken en daarbij dezelfde passie te mogen delen samen met mijn zusje”

Ik hoop je binnenkort in de kapsalon te mogen verwelkomen. Tot snel!