Weave

Balmain DoubleHair-extensions zijn gemakkelijk te onderhouden,en geven direct lengte en volume aan je haar. DoubleHair is een 9 cm brede strook van 40 cm haar en wordt aangebracht met behulp van microringen. Eén strook DoubleHair is vergelijkbaar met ongeveer 18 wax extensions. De weeft is in 2 lagen, de bovenste laag gaat over de onderste laag waardoor de microringen onzichtbaar zijn. Gemaakt van 100% hoogwaardig menselijk haar en zijn 3 tot 6 keer herbruikbaar.

In tegenstelling tot andere methoden is de weave snel en makkelijk aan uw haar te bevestigen en is het verwijderen een stuk eenvoudiger, er worden geen chemicaliën gebruikt en het inzetten duurt in tegenstelling tot andere methodes relatief kort.

Geen beschadiging van jouw haar

Weave worden met een microring bevestigd. Dat is een klein ringetje met een siliconenlaag erin.

Prijzen €239,- per pak (3stuks)40cm inclusief stijlen en snijden

De Weave haarstukken zijn herbruikbaar en gaan ongeveer 6 tot 8 maanden mee. Uiteraard ontvang je ook verzorgingsadvies en tips om jouw haar in topconditie te houden.

Heb je zelf een weave?

Maak een afspraak bij ons voor het in model brengen van jouw haarstuk. We bespreken jouw wensen en stijlen jouw haar helemaal naar jouw wens. Je krijgt ook verzorgingsadvies zodat jij zo lang mogelijk kunt genieten van jouw droomhaar.

Voor het stijlen en/of snijden en in model brengen van je eigen Weave reken ik € 10 per baan.

Van flip in, clip in tot weave

De truc van de sterren

Hoe dacht je dat Beyoncé en Rihanna aan die prachtige volle haarbos komen? Inderdaad! Het is makkelijk aan jouw haar te bevestigen, beschadigt jouw haar niet en ook het verwijderen is eenvoudig.