Weave

Nieuw in het assortiment Laura Zeeuwen Hair weft

Laura Zeeuwen Hair weft zijn:

Zacht, zijdeachtig en volledig zonder klitten,

Past soepel en strak in uw eigen haar.

Kan gemakkelijk worden gekleurd en gestyled.

Gaat 1 jaar mee met de juiste verzorging en onderhoud.

Leverbaar in 50cm.

Minimale haarbundel 25 gram.

single drawn en double drawn.

Leverbaar in 25, 50 en 100 gram.

Prijzen

25 gram €87,50

50 gram €175,00

100 gram €350,00

Laura Zeeuwen extensions zijn gemakkelijk te onderhouden,en geven direct lengte en volume aan je haar. Weft is een meter brede strook van 50 cm haar en wordt aangebracht met behulp van microringen. Eén Hair weft is vergelijkbaar met ongeveer 125 wax extensions. De weft kunnen wij ook aan elkaar naaien zodat hij helemaal op maat word gemaakt Gemaakt van 100% hoogwaardig menselijk haar en zijn 3 tot 8 keer herbruikbaar.

In tegenstelling tot andere methoden is de weave snel en makkelijk aan uw haar te bevestigen en is het verwijderen een stuk eenvoudiger, er worden geen chemicaliën gebruikt en het inzetten duurt in tegenstelling tot andere methodes relatief kort.

Geen beschadiging van jouw haar

Weave worden met een microring vastgemaakt en daarna erin genaaid. Dat is een klein ringetje met een siliconenlaag erin.

Prijzen inclusief stijlen en snijden

Prijs voor het erin plaatsen is €15,- per baan enkel genaaid en €20,00 voor dubbel genaaid. De Weave haarstukken zijn herbruikbaar en gaan ongeveer 6 tot 12 maanden mee. Uiteraard ontvang je ook verzorgingsadvies en tips om jouw haar in topconditie te houden.

Heb je zelf een weave?

Maak een afspraak bij ons voor het in model brengen van jouw haarstuk. We bespreken jouw wensen en stijlen jouw haar helemaal naar jouw wens. Je krijgt ook verzorgingsadvies zodat jij zo lang mogelijk kunt genieten van jouw droomhaar.

Voor het stijlen en/of snijden en in model brengen van je eigen Weave reken wij € 15,00 per baan.

Van flip in, clip in tot weave

De truc van de sterren

Hoe dacht je dat Beyoncé en Rihanna aan die prachtige volle haarbos komen? Inderdaad! Het is makkelijk aan jouw haar te bevestigen, beschadigt jouw haar niet en ook het verwijderen is eenvoudig.